Om oss

Dentsu Aegis Network Sverige

Dentsu Aegis Network Sverige är del i ett globalt kommunikationsnätverk och erbjuder en unik helhet av integrerade kommunikationstjänster genom dotterbolagen Carat, Isobar, Vizeum, iProspect, Posterscope, MKTG, Amnet, DDL, Outfox och John Brown Media.

Rätt kommunikation är en affärskritisk ingrediens för att bli framgångsrik och varaktig i ett medielandskap i ständig förändring. Vi har en entreprenöriell inställning och en tro på att det digitala kommer att förändra allt.  Vår djupa kunskap om hur konsumenten tänker och beter sig är navet i allt vi gör.

Vår verksamhet – en överblick

Vi hjälper våra kunder att stärka sin konsumentrelation med hjälp av holistiska och integrerade kommunikationslösningar. Visionen “Innovating the way brands are built” möjliggörs dels tack vare våra medarbetares spetskompetens och dels av vår unika verksamhetsmodell. Tack vare den kan vi erbjuda ett brett spektra av tjänster från en enda källa.

Dagens konsumenter är mer uppkopplade än någonsin, dessutom på en rad olika enheter. Denna tid, präglad av mediekonvergens, innebär såväl nya möjligheter som ett nytt ekosystem för mediedistribution.

Det gränsöverskridande samarbetet mellan våra bolag gör att vi kan plocka fram det bästa från dagens mediemix. Det är så vi utformar kommunikationsstrategier som genererar bästa möjliga resultat för våra kunder.

Vårt fullserviceerbjudande omfattar bland annat marknadsförings- och kommunikationsstrategier, medieplanering och medieköp, mobila applikationer, SEO och SEM, content marketing samt varumärkes- och marknadsanalyser.

Vårt erbjudande

Samarbetet mellan Dentsu Aegis Networks alla bolag gör att vi kan erbjuda våra kunder de bästa och starkast integrerade kompetenserna inom mediebaserad affärsutveckling, kreativitet, digital och data-driven marknadsföring. Vi tillhandahåller specialiserade och integrerade kommunikationstjänster.

Vi erbjuder våra medarbetare möjligheten att jobba med flera marknadsledande varumärken och spännande kunder. Vi erbjuder givetvis härliga kollegor, attraktiva karriärmöjligheter, fördelaktiga förmåner, unika och branschledande talangprogram. Här bevaras varje enskild individs styrkor och du får möjligheten att vara dig själv, utvecklas och nå din fulla potential.

 

Inom samtliga bolag i Dentsu Aegis Network-koncernen jobbar vi ständigt med att utveckla våra medarbetare och ledare och därmed finns goda utvecklingsmöjligheter både på regional, nordisk och internationell nivå. Vi berättar gärna mer om ovanstående i samband med eventuell intervju.

Samtliga våra svenska bolag är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas och vi jobbar aktivt med vårt sociala och miljömässiga ansvarstagande som arbetsgivare och medmänniskor.

UTFORSKA VÅRA BOLAG

John Brown Media

John Brown är en världsledande contentbyrå med fokus på redaktionellt driven kommunikation. Vår idé är att kombinera data och insikter för att leverera contentstrategier och innehåll som bygger varumärken och driver försäljning.

Posterscope

Posterscope är specialiserade på Out of Home Media. Med en stark relation till alla leverantörer av utomhusmedia, både inom den traditionella och digitala marknaden kan vi leverera högklassiga kampanjer för våra kunder. Vi har en djup kunskap om utomhusmarknaden och ett flertal verktyg som hjälper oss att göra de bästa rekommendationerna och mest effektiva köpen.

Dentsu Aegis Network

Dentsu Aegis Network är ett globalt, snabbväxande kommunikationsnätverk anpassat för den digitala ekonomin, med 45 000 medarbetare i 145 länder och en gemensam vision – ”Innovating The Way Brands Are Built”. I Sverige hjälper vi våra kunder att stärka sina varumärken och affärer med hjälp av datadrivna, kreativa och integrerade marknadsföringsslösningar genom våra 400 digitala talanger i dotterbolagen Amnet, Carat, iProspect, Outfox, Isobar, MKTG, DDS, Posterscope och Vizeum, med kontor i Stockholm och Göteborg. Vi är stolta över vår unika verksamhetsmodell, en kultur och struktur som sätter kunden i centrum och främjar samarbete och innovation inom och mellan byråerna för att skapa holistiska och skräddarsydda helhetslösningar för några av landets och världens mest spännande varumärken. Vi söker ständigt efter passionerade och ambitiösa kollegor som vill utveckla sin fulla potential och göra skillnad på en värderingsstyrd och mänsklig arbetsplats som lyfter fram varje individs styrkor och personlighet i ett vinnande Team.

Läs mer om Dentsu Aegis Network

Amnet

Amnet är Dentsu Aegis programmatiska trading desk med syfte att skapa optimal data-driven marknadsföring genom marknadsledande teknologi. Amnet erbjuder strategi, rådgivning, implementation och optimering inom automatiserade och datadrivna reklamkampanjer. Det möjliggör för annonsörer att kunna annonsera mot rätt målgrupper vid rätt tidpunkt med ett rätt budskap och därmed optimalt resultat.

Läs mer om Amnet

DDL

Dentsu Data Labs, är specialiserade konsulter inom martech, data management, insikt och analys. DDL finns i både Stockholm  och Göteborg och erbjuder Dentsu Aegis Network koncernens kunder holistisk och teknikoberoende konsultation samt skräddarsydda helhetslösningar inom martech, insikt och analys. DDL’s ambition är att möjliggöra för sina kunder att kunna göra data drivna beslut på daglig basis.

Outfox

Outfox är ett konsultbolag med expertkompetens inom digital analys och konverteringsoptimering. Outfox samlar in, bearbetar och analyserar information för att ge sina kunder insikter som stärker deras affär. Vi definierar vilken typ av data som behöver samlas in givet kundens affärsmål, ser till att mätningen görs korrekt, utbildar i analys, genomför analyser och A/B-testar hypoteser för förbättring. Outfox är även en sälj- och servicepartner för Google Marketing Platform, med extra tyngd inom Google Analytics 360, Tag Manager 360 och Optimize 360. Outfox har sedan starten hjälpt många organisationer att bli datadrivna och bland kunderna märks många starka varumärken och företag med internationell närvaro.

Vi gillar att vara personliga, prestigelösa och pragmatiska. Vi tror på frihet under ansvar och att jobba mot tydliga och affärsmässiga mål. Hos oss får du erfarenhet av många olika typer av branscher och kunder, vilket ger en stor utvecklingsmöjlighet om du har ett starkt eget driv.

Läs mer om Outfox

Vizeum

Vizeum är en mediebyrå där vi hyllar innovation, entreprenörskap och integrerad marknadsföring. En plats där människan står i centrum och data är den självklara källan till djup insikt om hur vi som individer och konsumenter agerar i en alltmer digital och komplex omvärld. Den insikten parar vi med teknologi och modern medielogik för att skapa effektiva mediestrategier som driver tillväxt för ambitiösa varumärken i den digitala ekonomin. Vi är en mediebyrå där kunskapen och kreativiteten hos varje medarbetare skapar tydligt värde i våra kunders affär, genom innovativa kommunikationslösningar som är relevanta och engagerade för mottagarna. 

Läs mer om Vizeum

Carat

Carat menar att det aldrig varit mer spännande att jobba med media och kommunikation än just nu! Idag är medieplattformarna platser för skapande, utbyte, dialog och transaktioner av varor och tjänster. Carat är mediebyrån som vill leda utvecklingen av medias nya roll för konsumenter och företag – för såväl köpta som ägda/egna och förtjänade/sociala media

Läs mer om Carat

iProspect

iProspect är den globalt ledande aktören inom sök- och digital responsmarknadsföring. Vi har vunnit massor av priser för smarta strategier och innovationer som gör att våra kunder blir synligare, smartare och därmed lönsammare.”iProspect är det bolag som har det starkaste internationella erbjudandet, flest kontor, flest anställda och flest globala kunder”. (Undersökningsföretaget Forrester)

Läs mer om iProspect

MKTG

MKTG är en byrå som skapar varumärkesupplevelse för en mer meningsfull koppling mellan ett varumärke och dess konsumenter, eftersom det fysiska mötet bygger en levande tvåvägskonversation. För detta använder vi sponsring och event som verktyg

Läs mer om MKTG

Isobar

Isobar är en kommunikationsbyrå med fötterna djupt rotade i den digitala världen men som också kan traditionell kommunikation. Vår filosofi är rätt enkel; att skapa smart och effektiv kommunikation som involverar människor och teknik; inte bara presenterar ett budskap. Vi gör det med ett team av 45 medarbetare med olika bakgrund från webb, mobilt, PR och reklam.

Läs mer om Isobar